Powered By Blogger

luni, 18 iulie 2011

Cuvant Inainte

     Inainte de toate vreau sa multumesc persoanei careia se datoeraza faptul ca eu am inceput acest blog, si anume Lucian I. , cunoscut ca omuserios de catre prieteni si lume.  
     Saptamana trecuta, cufundat fiind, impreuna cu cativa prieteni printre care si Lucian, in berea de dupa o intensa activitate sportiv-recreativa (fotbal-tenis),  aflu cu stupoare ca omuserios are blog, si ce sa vezi, inca unul apreciat de "gasca" pentru istorisirile "de senzatie" din viata autorului. 

     Asa se face ca imediat ajuns acasa, dupa atentionarea primita din partea sotiei, cum ca cica "lipsisem timp indelungat de la domiciliul cunjugal in ziua respectiva", dupa asigurarile "ca nu se mai intampla ... cel putin nu curand", intru pe net sa citesc si eu blogul in cauza... si dupa cateva minute bune de ras isteric, in care iubita mea sotie incepuse sa se intrebe probabil care a fost motivul pentru care in urma cu noua luni spusese "DA" in fata ofiterului de stare civila, asta ca sa nu mai vorbim de "padre", ma hotarasc sa las totul pe maine si sa fac un dus (si nu pot sa subliniez indeajuns cata nevoie de dusul asta aveam).
     Dimineata devreme(cam 08:30), poate chiar prea devreme, ma trezesc cu o seaca durere de cap (asta desi nu "consumasem" foarte mult in seara  respectiva) coroborata cu replica sotiei ... "vezi, daca bei" ... , si, nustiu cum, primul gand imi zboara la omuserios... Ma dau jos din pat si pornesc calculatorul, dau o fuga scurta la baie (nevoie urgenta) si ma apuc sarguincos de citit. Si asa trece timpul si la un momentdat imi dau seama ca in urma cu ceva vreme (ce-i drept cam multa), scriam si eu, si eram si eu apreciat pentru asta de catre cei care-si sacrificau o parte din timp sa citeasca "povestirile" mele. Atunci am hotarat ca nu-i chiar asa de rau sa am un blog, si poate, cine stie, chiar voi gasi oameni carora sa le placa.
      Asa ca, intr-o dimineata, in timp ce-mi savuram cafeaua, am luat decizia de a scrie chestia pe care tu o citesti acum. Oricum, promit a posta ceva in fiecare saptamana, fie chiar si doar pentru amuzamentul personal... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu